verda teszt
Off-road Kacsa PDF Nyomtatás E-mail

A világhálón böngészve találtam rá erre a különleges autóra, ami nem 100%-ik kacsa, de ki gondolta volna, hogy a kacsából tényleg készült 4x4-es változat. Sőt a Kacsa volt az egyetlen olyan autó, amit bimotorral sorozatban gyártottak.

Bővebben...
 
A világ 10 legőrültebb limuzinja PDF Nyomtatás E-mail

Verda teszt rovatunkat a világ 10 legelbaszottabb limuzinjánk a bemutatásával turbózzuk.

hosszú

Bővebben...
 
Skoda S100 limuzin PDF Nyomtatás E-mail

Skoda 100 limizin

Ezt a kocsit nem volt alkalmam kipróbálni, de van az a pénz, amit hajlandó lennék kifizetni azért, hogy lehetőségem adódjon arra, hogy menjek ezzel a Csehszlovák ipari remekkel egy kört, amely egy eredeti Skodából épült sok Skoda felhasználásával. Annak idején Berni autója készült el 16 féle autó és egy gyerekbicikli alkaltrészeinek a felhasználásval, ami igazi Guiness rekord azóta is, de ez a kocsi se készülhetett volna el ha nincs meg hozzá a megfelelő szakmai hozzáértés.
 

Bővebben...
 
Don Tar szolgálati járműve PDF Nyomtatás E-mail

Don Tar verdája

Első teszt autónk első ránézésre egy originál Suzuki Samurai, ami nem egy különleges ritka típus terepjárós körökben. Jogosan vetődhet fel a kérdés a szakértőkben, hogy tulajdonképpen mi a francot akarok tesztelni egy olyan kocsin, amit mindenki úgy ismer, mint a szocializmusban a Daciát. Viszont, aki annak idején vezetett Daciát, az tudja csak igazán, hogy nincs a földön két egyforma autó. Ez a kocsi sem hasonlítható csakis önmagához, minden darabja önálló egyéniség.

 

Bővebben...
 


Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply