verda teszt
Off-road Kacsa PDF Nyomtatás E-mail

A világhálón böngészve találtam rá erre a különleges autóra, ami nem 100%-ik kacsa, de ki gondolta volna, hogy a kacsából tényleg készült 4x4-es változat. Sőt a Kacsa volt az egyetlen olyan autó, amit bimotorral sorozatban gyártottak.

Bővebben...
 
A világ 10 legőrültebb limuzinja PDF Nyomtatás E-mail

Verda teszt rovatunkat a világ 10 legelbaszottabb limuzinjánk a bemutatásával turbózzuk.

hosszú

Bővebben...
 
Skoda S100 limuzin PDF Nyomtatás E-mail

Skoda 100 limizin

Ezt a kocsit nem volt alkalmam kipróbálni, de van az a pénz, amit hajlandó lennék kifizetni azért, hogy lehetőségem adódjon arra, hogy menjek ezzel a Csehszlovák ipari remekkel egy kört, amely egy eredeti Skodából épült sok Skoda felhasználásával. Annak idején Berni autója készült el 16 féle autó és egy gyerekbicikli alkaltrészeinek a felhasználásval, ami igazi Guiness rekord azóta is, de ez a kocsi se készülhetett volna el ha nincs meg hozzá a megfelelő szakmai hozzáértés.
 

Bővebben...
 
Don Tar szolgálati járműve PDF Nyomtatás E-mail

Don Tar verdája

Első teszt autónk első ránézésre egy originál Suzuki Samurai, ami nem egy különleges ritka típus terepjárós körökben. Jogosan vetődhet fel a kérdés a szakértőkben, hogy tulajdonképpen mi a francot akarok tesztelni egy olyan kocsin, amit mindenki úgy ismer, mint a szocializmusban a Daciát. Viszont, aki annak idején vezetett Daciát, az tudja csak igazán, hogy nincs a földön két egyforma autó. Ez a kocsi sem hasonlítható csakis önmagához, minden darabja önálló egyéniség.

 

Bővebben...