Sakál Buli 8.0 PDF Nyomtatás E-mail

Mélyen Tisztelt Terepjárós Barátaink!

Az elmúlt nyolc évben pénzt, időt, energiát nem kímélve akkor is szerveztük versenyt, amikor lehetetlen próbálkozásnak tűnt az egész. Most is a lehetetlenre vállalkozunk!

Felélesztjük tecchalott álmából a Magyar Golyós Triált!

Nem számítunk tömegre, mivel tudjuk, nem mi szartuk a spanyol viaszt. Nem ígérünk puccos gálát, ország-világra szóló felhajtást, mi csak jó versenyeket akarunk, ahol jól érezhetjük magunkat a barátaink társaságában.

A Sakál Buli  a korábbi évekkel ellentétben 2012-ben több fordulós lesz. Azonos feltételekkel más-más helyszínen.

Az első próbatételre Nagykapornakra hívunk mindenkit 2012. április 30-án.

A SAKÁL GOLYÓS OFFROAD TRIÁL BAJNOKSÁG első próbálkozás Nagykapornak!

Terveink szerint a harmadik próbálkozás legrosszabb esetben a második próbálkozás Tilajban lesz a Sakál-land pályán augusztus elején.

A bajnokság további próbálkozásai későbbi időpontokban kerülnek meghirdetésre. Minden rajtatok múlik, akartok velünk együtt rúgatni, vagy sem.

Várjuk azon egyesületek, vagy magánszemélyek jelentkezését, akik a bajnoki sorozatban rendezőként részt kívánnak venni!

Verseny kategóriák: kicsi kocsi, nagy kocsi, extrém

Előnevezési díj: 2000 Ft (Előnevezés a nagykapornaki próbatételre, ha az előnevezési díj átutalás útján beérkezik az egyesület számlájára 04. 25-ig)

Előnevezhetsz írásban, e-mailban, SMS-ben, vagy telefonon is az egyesület ismert kapcsolattartóin keresztül, de ha nem jössz fekete pontot kapsz!!!!

helyszíni nevezés 3000 Ft.

A nevezési díj tartalmazza az egész napos versenyzés díját, ebédet és oklevelet két fő részére, az autó részére a kupát, ha az első háromban végzett. Magyarul a navigátor nem kap kupát.

A versenyszabályzat hamarosan elérhető lesz itt!

Ha rendezőként részt kívánsz venni a bajnokságban hívd a Sógit!

A következőket garantáljuk: szerződött korrekt üzleti kapcsolat!

Sajnos nem ígérhetünk európai versenyzési lehetőséget. Nem tudunk kijuttatni senkit az Eurotrial EB-re, de ez a Buli nem is arról szól!!!!!

Úgy gondoljuk, hogy nekünk bőven elég, ha totál jól érezzük magunkat a saját bőrünkben!!!!!!!

 
Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply