Sakál Buli 9.1!!!!! PDF Nyomtatás E-mail

german bbw sex

2013. 08. 17. Nagykapornak

Sakál Buli 9.1

A Sakál Golyós Triál Bajnokság 3. futama!

támogatónk: www.patroldoktor.hu

Gyere el, mert még nem voltál, vagy mert még mindig versenyben vagy! Lényeg. hogy versenybe kerülj!

 

 

A nagykapornaki pálya teljesíthető a kezdők számára és extra kihívás a profiknak. Na és persze ez nem vicc! Az amatőrök négy pályát teljesítenek oda és vissza, míg a profik számára tartogatunk egy ötödik mindent eldöntő szekciót. A pálya tulajdonképpen egy zsombékos telek feltöltésével épült, két ásónyom mélységben már új tó forrását érhetjük el ha ügyesen ásunk. Az ásni, mint tudjuk nem csak markolóval, vagy kéziszerszámmal lehet, hanem terepgumival is:-) Persze senkit sem akarunk elásni, és vizet sem akarunk fakasztatni senki kocsijával, mi csak egy jó versenyt akarunk mindenki örömére, aki megtisztel bennünket azzal, hogy eljön.

Kérésünk a szokásos, írj, vagy telefonálj, küldj SMS-t, vagy füstjeleket, hogy jössz, mert elég magas áron jegyzik a krumplit a tőzsdén, a hús árakról nem is beszélve. A költségvetés minimális 2000 Ft/autó ezért jár egy tányér kaja mindenkinek.

A www.patroldoktor.hu jóvoltából minden résztvevő oklevéllel és minden győztes kupával térhet haza.

Gyülekező a szokott időben 9 órától, rajt 10 órától.

Mindenkit szeretettel várnak a Tilaji Sakálok és a Patroldoktor

 
Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply