Sakál Buli 9.0 2013 PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Terepjárós Barátaink!

A pont nullás és pont egyes bulikat összeadva, most jön a tízedik!

2004 óta folyamatosan működünk, válság ide, vagy oda évről-évre megrendezzük a Sakál Bulit! A sorozat 2013-ban sem szakad meg! A tavalyi évhez hasonlóan az idén is két alkalommal várunk benneteket szeretettel rendezvényinkre.

A tavalyi évben indítottuk útjára Senkó Balázzsal közösen a Sakál Golyós Triál Bajnokságot. A nagy sikerre való tekintettel 2013-ban folytatjunk.

Az első forduló Tilajújhegyen áprilisban lezajlott. Most jön a második, és a harmadik.

 

 

Amikor kigondoltuk a bajnokságot, úgy kalkuláltunk, hogy csinálunk, egy totál önköltséges bulit mindenki örömére. A nevezési díjat minimalizáltuk gyakorlatilag az általunk bográcsban elkészített ebéd önköltségére, a díjakat a klub saját költségén az adózók által felajánlott SZJA 1%-ból finanszíroztuk. 2012-ben sajnos nem tudtunk bajnoki trófeákat osztani, mert a költségek nem engedték ezt meg. De minden jó dolognak akadnak támogatói. Van aki azzal támogatja a rendezvényt, hogy eljön és versenyez, ás van az aki azzal támogat bennünk, hogy eljön, megnézi a rendezvényt és szurkol a versenyzőknek. 2013-ban Salamon Zsolt és a Patroldoktor.hu személyében nagylelkű támogatóra talált a rendezvénysorozat.

Így a nevezési díj továbbra is marad a tavalyi szinten: 2000 Ft/autó.

A nevezési díj tartalmazza az ebédet, a díjat és a jó hangulatot. Továbbra sem ígérünk puccos díjakat a bajnokság végén a dicsőségen kívül.

Egyet kérünk, gyere el és versenyezz!

A Buli a tavaly jól bevált Retró triál szabályzat szerint kerül megrendezésre. Amatőr és Profi kategóriában. A nevezések alapján a benevezett autók felkészítettsége szerint a rendezők fenntartják annak a lehetőségét, hogy további kategóriákat indítsanak. A meghirdetett kategóriákba minden versenyző a saját bátorsága szerint nevez.

A verseny helyszíne: Tilaj Sakál Pálya

Időpont: 2013. Július 13.

Megközelítés: Ha még nem tudnád. 76-os út Tilaj lehajtó után 2 km, a falut jelző tábla előtt a diófa mellett fel jobbra és kövesd a többiek nyomát. A magasles után 100 méterre, jobbra be az erdőbe.

Gyülekező reggel 9.-ig.  Gépátvétel, eligazítás: 9:30-kor. Tervezett start 10 órakor. Eredményhirdetés 17 órakor.

Ha késel, szólj, csörgesd meg a Sógit vagy a Berniet! Ha belátható időn belül érkezel, megvárunk. Ha ettől is többet késel, és telefonálsz időben biztos találunk megoldást arra, hogy minden szekcióban kipróbálhasd magad és versenyautódat.

Amatőr kategóriában 8 szekciót kell teljesíteni, profi kategóriában 10 szekciót. Start sorrend a pályabíró szólítása alapján történik.

Ebéd fél távnál 4-4 teljesített szekció után, illetve megegyezés szerint.

A rendezvény zártkörű, belépés csak előzetes bejelentkezés alapján lehetséges!

A pályán mindenki a saját felelőségére tartózkodik. A rendezők nem vállalnak mentést elakadt gépjárművek kivontatására.

A rendezvényen büfé nincs. A rendezők mindenki számára biztosítanak ivóvizet, aki a nevezési díjat befizette.

Aki a pályára vezető földút mellett lévő mezőgazdasági kultúrában kárt tesz köteles a tulajdonosnak kártérítést fizetni.

Este a pályán az eredményhirdetés után ereszd el  a hajam batyus buli indul, a pályán a nomád kemping mindenki számára ingyenes. Büfé az esti buli alatt sincs. A batyus buli azt jelenti, mindeni azt issza, amije van. Zene, jó hangulat, disco fény garantálva!

Kérünk, hogy részvételi szándékodat jelezd legkésőbb csütörtökig, hogy tudjuk mekkora legyen a bogrács.

Infó és előnevezés Sógi:06203490374, Bernie, Pap Pityu és a többiek, bárkit hívhatsz vagy csak üzenj, küldj egy SMS-t.

Tilaji Sakálok csapata

 
Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply