Retró Triál 2013!!!!!! PDF Nyomtatás E-mail

Retró Triál 2013

Tilajújhegy 2013. 04. 27.

A Sakál Golyós Triál Bajnokság 1. próbatétele az idén Tilajújhegyen kerül megrendezésre.

A verseny Senkó Balázs szervezésében kerül megrendezésre.

A verseny szabályai nem változtak. Minden maradt a régiben, aki leveri a golyót hiba pontot kap. Az sem változott, hogy aki nevezne a versenyre, az legalább egy SMS-t dobjon a szervezőnek, hogy jön, és részt venne az eseményen, mert a tavalyi évhez hasonlóan a nevezési díj még most tartalmaz egy tányér kaját két fő részére, csak nem mindegy, hogy hány személyre főzünk, és hány személy számára vásároljuk meg jó előre az alapanyagokat. A nevezési díjat mi nem emeltük meg miközben a krumpli a tavalyihoz képest háromszoros áron kapható.

Mi korrekt versenyt fogunk tartani, és szeretnénk, ha ti is lennétek olyan korrektek, hogy Balázst tájékoztatjátok az érkezésetekről péntek délig, hogy úgy tudjon kalkulálni a bogrács méretével, hogy mindenkinek jusson kaja, és a lehető legkevesebbet dobjuk a szemétbe. Nem kell mást tenned, csak dobni egy SMS-t, hogy jössz, de telefonálhatsz is.

Senkó Balázs telefon: 06205771242

Ezen kívül a klub bármelyik telefonos elérhetőségén lehet nevezni. E-mailban erre a versenyre nem lehet nevezni.

Ha kérdésed van a versennyel kapcsolatban bátran hívd Senkó Balázst a fenti számon, vagy a Sógit telefon: 06203490374. Ha nincs pénz a kártyádon csak csörgess meg vissza foglak hívni!

Mindenkinek jó versenyzést kívánnak a Tilaji Sakálok!!!!!

 
Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply