Retró Off-road Triál Tilajújhegy PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Terepjárós Barátaink!

Az idei évben elkezdett golyós triál bajnokságunk második próbatélére várunk benneteket nagy szeretettel Tilajújhegyre!

Tilajújhegy a Magyar golyós triál bölcsője, itt kezdték a Sakálok is a terepjárózást! Ide egyszer mindenkinek el kell jönnie!

A program és a szabályzat a Sakálok nagykapornaki versenyével megegyező. A nevezési díj tartalmazza az ebédet, és minden szokásos dolgot. Este buli, Csimpi varázslatos énekhangjával elvarázsol mindenkit

A versenyt Senkó Balázs szervezi, előnevezni nála kell. Telefon 06205771242. Ha nem veszi  fel második esély Sógi: 06203490374, harmadik esély Lézi 06203651313, negyedik esély bárki a Sakálok közül, csak szólj, hogy jössz! Mindenképpen jelentkezz a a versenyre ha jössz, hogy jusson neked is kaja. Bármennyi versenyző rajthoz tud állni, de a kajával készülnünk kell! Gyülekező hajnali 8 órától van, szekciók nyitása 9 órától, eredményhirdetés 5 óra felé.

Meghirdetett kategóriák: amatőr 8 pálya, profi 10 pálya.

A versenyautók közti különbség a karók távolságának az áthelyezésével kerül kompenzálásra.

Olvasd el a Sakál Golyós Triál Szabályzatot!

Gyere el, és próbáld ki magad és az autódat a klasszikus triál versenyek szerint megépített autóbarát pályákon.

Itt nem arra megy ki a játék, hogy hány autó fog borulni, hanem arra, hogy minél többen jól érezzük magunkat. A lényeg, hogy autózzunk, és versenyezzünk egy jót!

Szeretettel vár mindenkit: Senkó Balázs és a Tilaji Sakálok Egyesület

 
Goldiec Fuck My Pussy Baby Downblouse Voyeur Black Meat On The Bus Lezzies Masturbation On Motel Voyeurfan1 Jamie Elle Piercings Jamie Elle Mikey Butders Jerseys Supply